Babagan Perusahaan

Yancheng Yian Konstruksi Steel Products Technology Co., Ltd.

Yancheng Yi'an Building Steel Technology Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake riset lan pangembangan, desain, produksi, instalasi lan penjualan sistem kandhang struktur baja prefabrikasi lan sistem kamar sing resik. Nduwe tim teknis kanthi pengalaman lan manajemen sing sugih ing bidang struktur baja lan kamar sing resik. Sistem lampiran struktur baja akeh digunakake ing bangunan sipil, pusat pameran, logistik gudang, pabrik industri, stasiun bandara lan stadion. Sistem kamar sing resik digunakake ing pirang-pirang bidang kayata obat, panganan, bahan kimia saben dinane, semikonduktor elektronik, riset aerospace lan kamar bersih energi anyar, ruang operasi steril, laboratorium biologis, lsp.

  • about us img-01
  • about us img-02
  • about us img-03