Babagan Kita

Sapa Kita

Yancheng Yi'an Building Steel Technology Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake riset lan pangembangan, desain, produksi, instalasi lan penjualan sistem kandhang struktur baja prefabrikasi lan sistem kamar sing resik. Nduwe tim teknis kanthi pengalaman lan manajemen sing sugih ing bidang struktur baja lan kamar sing resik. Sistem lampiran struktur baja akeh digunakake ing bangunan sipil, pusat pameran, logistik gudang, pabrik industri, stasiun bandara lan stadion. Sistem kamar sing resik digunakake ing pirang-pirang bidang kayata obat, panganan, bahan kimia saben dinane, semikonduktor elektronik, riset aerospace lan kamar bersih energi anyar, ruang operasi steril, laboratorium biologis, lsp.

Perusahaan iki wis lulus akreditasi perusahaan teknologi tinggi ing Provinsi Jiangsu lan sertifikasi sistem mutu ISO9001, lan duwe produk teknologi tinggi nasional lan sawetara paten model utilitas.

Kanggo memenuhi permintaan pasar kanggo kualitas lan berorientasi ing layanan, perusahaan nggawe riset ilmiah lan inovasi kanthi ngetrapake pendekatan realistis lan pragmatik lan ngetutake filosofi bisnis "bangunan papan sing resik karo ilmu pengetahuan lan teknologi, lan mbesuk masa depan sing luar biasa kanthi inovasi", supaya bisa nyukupi kebutuhan pelanggan sing beda-beda. Perusahaan iki wis sukses ngembangake produk sing salaras karo standar Eropa kayata sistem jahitan, sistem atap seaming dobel, sistem permukaan tembok komposit logam, sistem pelat bantalan lantai, purlin baja CZ, piring lan peralatan sing resik. Yi'an Steel duwe puluhan lini produksi profil lengkap, telung lini produksi papan gudang sing resik lan sawetara peralatan logam lembar kontrol numerik. Kapasitas produksi tahunan produk kayata papan komposit logam, papan gudang sing resik, papan aluminium-magnesium-mangan, piring seng aluminium, piring baja warna lan piring pendukung lantai tekan 5 yuta meter persegi.

"Tulus, inovasi lan konsentrasi" minangka nilai inti kita. Kita ngupayakake nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo masarakat kanthi desain apik, teknologi manufaktur sing apik, tim manajemen lan layanan purna jual sing sampurna, lan tujuane dadi panyedhiya solusi sakabehe kanggo sistem kandhang struktur baja lan sistem sing resik.

Tur Pabrik

Sertifikat

Proyek YIAN

11

780mm sistem wadhah panel transversal

780mm transversal panel containment system

780mm sistem wadhah panel transversal

GMP cleanroom

Reresik GMP

Aerial tile pressure

Tekanan kothak udara

prefab house project

Proyek omah prefab

Operating room purification engineering

Teknik pemurnian kamar