Sistem atap vertikal rendah mangan magnesium aluminium

Katrangan singkat:

Sistem atap vertikal rendah mangan magnesium aluminium

Gravitasi spesifik paduan mangan magnesium aluminium yaiku 1/3 saka lembaran dilapisi warna, nanging umur layanane bisa luwih saka 3 kali. Amarga bentuk sing alus lan plastik, bisa digawe dadi piring bentuk kipas mangan mangan magnesium aluminium, piring bentuk busur mangan magis aluminium, lan liya-liyane, sing cocog banget karo syarat desain kanggo kaendahan lan daya tahan atap logam. Mula, sistem atap logam mangan magnesium aluminium akeh digunakake ing atap logam stadion lan bandara, Atap logam téater, atap logam gedung pabrik mewah, bangunan landmark perkotaan, bangunan sipil lan bangunan skala gedhe liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Keuntungan sistem atap mangan magnesium aluminium:

1. Aman lan stabil:

Sistem kasebut kanthi efektif bisa ngatasi stres sing disebabake dening

prabédan suhu ruangan lan ruangan ing mangsa adhem abot kanthi ngusapake dhukungan tipe T tetep. Ekstrusi piring lan deformasi tarik sing disebabake stres ora rata bisa dihindari.

Lumahing sistem nggunakake bungkus 360 ° lan fastening teknologi bantalan bentuke T, sing njamin stabilitas lan geser sistem lan ora ana penetrasi sekrup. Ora mung njamin kinerja sistem anti banyu lan udara, nanging uga njaga komposisi kimia paduan aluminium supaya ora rusak, saengga bisa nggunakake kaluwihan resistensi korosi.

2. Isolasi termal lan kinerja tahan api

Kanthi milih kekandelan bahan jampel termal sing cocog, struktur atap bisa memenuhi standar syarat jampel termal sing cukup dhuwur kanthi mung sawetara penyesuaian. Sanalika, piring sistem atap bisa nolak percikan api lan geni, lan plat atap logam bisa memenuhi standar proteksi geni A1.

3. Potensi aplikasi tanpa wates

Salju salju bisa dipasang ing pojok vertikal saka pelat sistem atap tanpa paku keling. Lumahing gendheng ora rusak lan tetep utuh kanggo njamin kinerja segel. Proyek renovasi uga bisa dipercaya. Plat sistem atap duwe ciri stabilitas lan bobote sithik.

Spesifikasi:

Aluminum magnesium manganese low vertical roof system-1
Aluminum magnesium manganese low vertical roof system-2
Aluminum magnesium manganese low vertical roof system-3
Aluminum magnesium manganese low vertical roof system-4
Aluminum magnesium manganese low vertical roof system-5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •