Panel tembok bergelombang

Katrangan singkat:

Tembok stereo, perakitan sederhana, efek dekorasi sing apik. Apa tata arsitektur, efek kasebut apik banget lan loman, nggambarake karakteristik jaman bangunan kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

780 Panel Façade

20180814114623

 

Fitur Produk:

1. Pola permukaan façade sing dirancang kanthi ergonomis padha karo mripat, mula kepenak banget dideleng.

2. Riak estetika sing gedhe lan bunder kanthi kurva emas nggawe efek cahya lan bayangan sing apik.

3. Jahitan sing kuat lan apik banget nggawe bangunan kasebut luwih apik.

4. Panel logam dilapisi sing apik lan aksesoris presisi ora mung nambah tampilan lan kekuatan fasad, nanging uga menehi kesan seni ing permukaan ngarep.

 Barang  Parameter
 Jembar sing Efektif  780mm
 Jembar sing dikembangake  1000mm
 Dhuwur Gelombang  32mm
 Kandel Panel  0,5, -0,6mm
 Babagan Wayahe Inersia  7.2-8.64cm⁴ / m
 Babagan Wayahe perlawanan  4.64-5.55cm³ / m

750 Panel Façade

20180814115036

 

Fitur Produk:

1. Dheweke nyebrang estetika lan dawa gelombang menehi efek dekorasi banget.

2. Iki langsung nyambung menyang sub-struktur liwat sekrup, saengga bisa menehi kinerja tahan angin sing kuat.

3. Gabungan loro iga kasebut dirancang nganggo sealinggroove lan rongga kanggo mblokir banyu kapiler kanthi kinerja tahan banyu sing luar biasa.

4. Panjang gelombang sing unik, nalika nyedhiyakake sifat mekanik sing apik, nggawe efek cahya lan bayangan kanthi lapisan.

 Barang  Parameter
 Jembar sing Efektif  750mm
 Jembar sing dikembangake  1000mm
 Dhuwur Gelombang  35mm
 Kandel Panel  0,5, -0,6mm
 Babagan Wayahe Inersia  10.61-12.74cm⁴ / m
 Babagan Wayahe perlawanan  6.12-7.33cm³ / m

990 Panel Façade

20180812141834

Fitur Produk:

1. Panel façade standar umume ditrapake ing bangunan industri; Iki langsung nyambung menyang sub-struktur liwat sekrup, saengga bisa menehi kinerja tahan angin sing kuwat;

2. Dhuwur gelombang 35mm lan desain palung ngidini panel façade efek 3D sing luwih kuwat lan tampilan sing luwih estetis;

3. Pengencang standar lan kekuatan tinggi sing dhuwur nyedhiyakake kinerja insulasi termal sing apik banget;

4. Tingkat panggunaan efektif sing dhuwur, gampang dipasang, ekonomis lan fungsional.

 
 Barang  Parameter
 Jembar sing Efektif  990mm
 Jembar sing dikembangake  1200mm
 Dhuwur Gelombang  35mm
 Kandel Panel  0,5 - 0,6mm
 Babagan Wayahe Inersia  9,6 - 11,56cm⁴ / m
 Babagan Wayahe perlawanan  8,9 - 10,6cm³ / m

 

Panel Klasik

Classic Panel


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane