FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita duwe pabrik sing dununge ing No. 26 Xingye Road, Nanyang Economic Zone, Yangcheng City, Jiangsu, China.

Suwene wektu kiriman sampeyan:

Biasane pangiriman dhisikan bakal digawe sajrone 3-5 dina, total wektu pangiriman bakal beda-beda miturut jumlahe.

Kepiye sampeyan njamin kualitas produk:

Kontrol kualitas produk sing ketat, kualitas nggawe masa depan. Iki minangka prinsip perusahaan kita. Saben produk saka perusahaan duwe prosedur uji coba sing ketat, lan kudu kualitas 100% sadurunge dikirim.

Apa bedane karo produk liyane?

Produk kita duwe perlindungan lingkungan, asri, insulasi, instalasi cepet, lsp.

Apa produk sampeyan bisa digunakake?

Produk kita bisa digunakake kanggo pabrik, pusat logistik, gudang, panyimpenan adhem, lsp.

Yen sampeyan pengin ngatur panyimpenan sing adhem, rincian babagan panyimpenan kadhemen kaya ing ngisor iki sampeyan kudu crita.

1. Apa ukuran panyimpenan kadhemen?

2. Apa sing digunakake kanggo panyimpenan kadhemen?

3. Apa suhu panyimpenan kadhemen sing dibutuhake?

Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto? Apa gratis utawa ekstra?

Ya, kita bisa nyedhiyani conto kanthi gratis, nanging kita bakal luwih seneng yen barang bisa dikoleksi.