Sistem Deck Lantai

Katrangan singkat:

Dek kombinasi lantai minangka produk sing digawe dening Wiskind kanggo nyukupi kebutuhan struktur beton bertulang. Produk kasebut dikenani beban konstruksi sajrone fase konstruksi, lan bisa digunakake kanthi kolaborasi karo beton ing fase layanan kanggo mbukak beban layanan, saengga bisa menehi karakteristik baja lan bahan beton. Nikmati kaluwihan bobot entheng, kekuatan dhuwur, kaku kaku, konstruksi sederhana, produksi ing pabrik standar, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Dek lantai (dek baja, nggawe lempengan baja sing diprofil) digawe nganggo lempengan gulung saka lembaran baja galvanis, lan perangane yaiku bentuk gelombang V, bentuk U, trapezoidal utawa bentuk gelombang sing padha. Umume digunakake minangka template permanen. , Uga bisa dipilih kanggo tujuan liyane. Lantai gabungan, dek lantai, dek baja, piring baja profil, papan lantai, dek lantai baja, papan lantai gabungan, dek baja galvanis, papan lantai galvanis, dek lantai galvanis, dek lantai gabungan, kombinasi lantai Lantai, dek baja lantai, profil bangunan piring baja, lempengan lantai gabungan, lsp.

Fitur Utama

1. Kanggo memenuhi persyaratan konstruksi cepet struktur baja utama, bisa nyedhiyakake platform kerja sing cepet ing wektu sing cendhak, lan bisa nggunakake konstruksi aliran pelat baja profil ing pirang-pirang jubin lan ngeculake lempengan beton ing lapisan.

2. Ing tahap panggunaan, geladhak digunakake minangka batang baja tarik ing lantai beton, sing uga bisa nambah kaku ruangan lan ngirit jumlah baja lan beton.

3. Embossing permukaan papan sing digawe profil nggawe kekuatan ikatan maksimal ing antarane lantai lantai lan beton, saengga kalorone nggawe kabeh, kanthi iga sing kaku, supaya sistem dek lantai duwe kapasitas bantalan sing dhuwur.

4. Ing kahanan kantil, dek lantai mung digunakake minangka template permanen. Dawane kantilever bisa ditemtokake miturut karakteristik salib saka dek lantai. Kanggo nyegah retakan piring sing overhanging, kudu nyengkuyung dhukungan kanthi tulangan negatif miturut desain insinyur struktural.

Floor Deck System-3

Open Type

Floor Deck System-4

  Barang   Unit   Kandel  Jinis
  YX51-240-720   YX51-305-915   YX75-200-600
  PanelWeight Profil   kg / m ²   0.81.01.2   8.7210.9013.08   51.6464.5577.50   16.5620.7024.82
  Babagan Wayahe Inersia   cm⁴ / m   0.81.01.2   9.0811.3513.62   51.9070.6081.89   16.8622.2228.41
  Babagan Wayahe perlawanan   cm³ / m   0.81.01.2   10.4513.0815.70   127.50158.20190.10   33.3441.6950.04
  Jembar sing Efektif   mm   -   720   600   600

Floor Deck System-5

Jinis Ditutup
Floor Deck System-6
           Barang  Unit  Kandel  Jinis
 YX60-180-540  YX65-170-510  YX66-240-720
 PanelWeight Profil  kg / m ²  0.81.01.2  11.6314.5417.45  12.3115.3918.47  13.6317.0420.44
 Babagan Wayahe Inersia  cm⁴ / m  0.81.01.2  73.2091.50109.20  98.60123.25147.90  89.34111.13132.70
 Babagan Wayahe perlawanan  cm³ / m  0.81.01.2  14.8118.5222.22  22.4128.0133.61  18.9823.6228.24
 Jembar sing Efektif  mm   -  510  540  720

 

510_04
510_05
Floor Deck System-7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane