Omah Kontainer Pengiriman Mewah

Katrangan singkat:

40 kaki omah kontainer kemewahan kanthi jedhing jedhing ruang tamu saka China.


Detail Produk

Tag Produk

Wong loro, Gaya Urip BARU, kaya mode, nanging ora alternatif trendi, tanpa konvensional, nanging mesthi beda, dudu interpretasi Urip, nanging kanthi cara Urip kanggo mbuktekake awake dhewe. Bangun esuk lan siyapna ing ngarep saka pangilon sing elegan. Bali sore, klambi lan dandanan, ing jedhing cilik sing alus, nikmati adus. Kadhangkala kita bisa kalebu kalebu banget, nanging pancen ora bisa kompromi, tresna uga, omah uga, kaya iki luwih saka 40 meter persegi ruangan sing alus lan elegan.

 

Saka konsep proyek, desain nganti produksi, konstruksi, instalasi, lan kita kabeh dadi pelanggan dadi pusat, perusahaan nyedhiyakake produk lan layanan kalebu omah prefabrikasi, fasilitas overlay, omah situs, omah seluler, tembok kegiatan, kotak sentri, baja ringan bangunan pabrik, struktur baja, lan kegiyatan, trailer caigang, trailer baja ringan, kothak, trailer sementara, kamar kombinasi, papan sandwich caigang, lsp. Sugeng konsultasi lan negosiasi.

 

Kaluwihan Omah Wadhah:

1. Transportasi sing nyenengake, utamane cocog kanggo unit sing asring ngganti situs konstruksi;

2. kuwat lan awet, kabeh kasusun saka baja, kanthi anti-seismik, anti-deformasi sing kuwat;

3. kinerja panyegelan apik, proses pabrikan sing ketat ndadekake ruangan kegiyatan kaya kenceng banyu;

4. omah kagiyatan adhedhasar sasis baja standar, bisa dipikolehi saka pirang-pirang kombinasi ruang. Kaya ruang rapat, asrama, pawon, jamban lan liya-liyane. Jembar standar yaiku 2,4 meter, dhuwure 2,2 meter, dawane 4 meter nganti 12 meter.

Pembongkaran lan instalasi sing gampang, kinerja sing unggul, stabil lan tenan, kinerja shockproof sing apik, anti banyu, tahan geni lan anti-korosi, bobot entheng. Omah kasebut minangka struktur integral, kanthi bingkai, tembok minangka pelat baja, bisa dadi veneer kayu, migrasi umume, umur layanan bisa luwih saka 20 taun.

Luxury Shipping Container House1

Luxury Shipping Container House2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •