omah kontainer baja prefab seluler kanggo hotel utawa bengkel utawa asrama

Katrangan singkat:

Omah kontainer portebel modular dirancang miturut spesifikasi kontainer pengiriman persis. Iki digawe saka baja ringan prefab minangka bingkai omah lan panel sandwich kanggo tembok lan atap, banjur difasilitasi nganggo windows, lawang, lantai, langit-langit, lan aksesoris tambahan liyane. Dheweke wis dilengkapi aksesoris omah kontainer sing fungsional. Unit omah kontainer iki bisa diangkut lan kepenak dipanggoni sementara utawa permanen.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan:

Omah kontainer portebel modular dirancang miturut spesifikasi kontainer pengiriman persis. Iki digawe saka baja ringan prefab minangka bingkai omah lan panel sandwich kanggo tembok lan atap, banjur difasilitasi nganggo windows, lawang, lantai, langit-langit, lan aksesoris tambahan liyane.
Dheweke wis dilengkapi aksesoris omah kontainer sing fungsional. Unit omah kontainer iki bisa diangkut lan kepenak dipanggoni sementara utawa permanen.
Dheweke dilengkapi tenaga lan lampu lan bisa diakses kanthi cocog karo kebutuhan sampeyan.

Omah Modular Portable kanggo Situs Konstruksi iki stabil lan cukup angel kanggo nyedhiyakake ruangan sing anget kanggo para buruh. Ruang njero cukup gedhe kanggo nyekel prabotan sing diperlokake. Lan gampang lan cepet dipasang lan dibatalake. Ngirit wektu lan dhuwit kanggo sampeyan. Ora prelu tuku lemah, mung kudu disewa. Dadi ora ana tekanan finansial. Napa ora nyoba lan nuduhake urip sampeyan sing nyenengake?

Aplikasi Wide

Dheweke uga digunakake ing gudang, panyimpenan, asrama, pawon, kamar mandhi, kamar ganti, ruang rapat, kelas, toko, toilet portebel, kotak sentri, kios seluler, toilet moblie, motel, hotel, restoran, lan omah-omah omah, sauntara kantor, omah sing lagi dibangun, pos komando sementara, rumah sakit, kamar panedhaan, lapangan kerja lan lapangan kerja ruangan lan liya-liyane.

Kauntungan Omah Wadhah

* Trep lan macem-macem transportasi, bisa diangkut minangka kontainer pengiriman, utawa sing dikemas rata.
* Gampang dicopot ing jarak sing adoh, bisa dipindhah maneh tanpa dibongkar.
* Struktur baja sing angel nambah tahan angin, lan tahan gempa.
* Panel sandwich kanggo tembok lan atap njaga insulasi, kedap suara, anti banyu.
* Desain fleksibel miturut pilihan.
* Lingkungan sing ramah. Ora sampah sing dibuwang.
* Bagéan omah bisa dipisahake miturut sarat sampeyan.
* Syarat sethithik ing basis dhasar. Kuat lan warata ora apa-apa.

Efisiensi Konstruksi 2 buruh ing sedina kanggo sak unit
Suwe-suwe urip Luwih saka 30 taun
Beban atap 0,5KN / sqm (bisa nguatake struktur kaya sing dibutuhake)
Kacepetan angin > 240km / jam (standar Cina)
Tahanan seismik Gedhene 8
Suhu Suhu sing cocog. -50 ° C ~ + 50 ° C

Parameter rinci:
Materi Tembok lan Atap: Panel roti lapis
Struktur: Omah wadhah struktur baja ringan
Jendhela: Jendhela paduan aluminium utawa jendhela baja Plastik
Pintu: Pintu panel sandwich bingkai aluminium.
Ukurane: 20 kaki; 40 kaki
Jangka wektu pambayaran: 40% T / T, ora ana pesenan lan saldo sing dibayar sadurunge dikirim.
Wektu pangiriman: Sajrone sajrone wulan sawise sampeyan nampa pembayaran lengkap.

 

Spesifikasi Omah Portabel Kontainer 20ft / 40ft
Ukuran eksternal 6058mm (L) * 2438mm (W) * 2591mm (H) / 12116mm (L) * 2438mm (W) * 2591mm (H)
Pojok omah Baja ringan prefabrikasi
Panel gendheng Panel sandwich Rock Wool / EPS (miturut kebutuhan pelanggan)
Wal
panel
Panel sandwich Rock Wool / EPS (miturut kebutuhan pelanggan)
Dhasar lemah Baja ringan prefabrikasi
Dhasar
aksesoris
Jendela 3 / Jendhela geser PVC
Pintu 1 / 50mm panel sandwich sreel
Langit-langit Salah Langit-langit PVC
Jogan Kayu lapis
Listrik sys 2 lampu & 1 saklar
Aksesoris opsional Perabotan kanggo omah, kantor, asrama, Toilet, Pawon, Jedhing, Pancuran, lsp.
Lamaran omah, kantor, asrama, carport, toko, kios, kios, ruang rapat, kantin, lsp.

Langkah-langkah Instalasi Omah Prefabrikasi

Kita bakal menehi manual instruksi lengkap lan layanan sawise adol sing apik banget. Kanggo proyek khusus, kita uga bisa ngirim insinyur kanggo mbantu sampeyan kepenak.
1, Digali
2, Yayasan, duwe, minangka pondasi bata lan pondasi beton
3, Instalasi struktur baja
4, Yen kanthi akeh lantai, instal papan lantai sadurunge
5, Plat baja warna dipasang
6, Lapisan pertama lantai
7, Instalasi lawang lan Windows
8, Dekorasi njero ruangan

Babagan Kita

Perusahaan Konstruksi Qingdao Xinmao ZT Steel Co., LTD minangka salah sawijining perusahaan sing wis berpengalaman lan duwe spesialisasi manufaktur maneka omah prefab lan omah kontainer kanthi kualitas apik lan rega kompetitif. Investasi bebarengan karo Shandong Qingyun Xinda Color Steel Structure Engineering Co., Ltd., sing didegake ing taun 2003. Luwih saka 50 staf R&D lan luwih saka 400 pekerja ndhukung kita entuk pangsa pasar gedhe. Perusahaan kami minangka perusahaan berorientasi produksi teknologi tinggi kanthi sistem lengkap kanggo produksi lan instalasi struktur baja, perusahaan kasebut entuk sertifikat kualitas internasional ISO9001 lan Sertifikat Kualifikasi Konstruksi Struktur Baja Kelas II.
Kita duwe akeh proyek konstruksi ing omah lan ing luar negeri, volume penjualan ing pasar Filipina yaiku NO.1, kita minangka pemasok paling apik lan paling dipercaya ing wilayah iki, lan uga kita dadi pemasok 3 paling apik ing Pakistan lan Sudan. Isih ana proyek ing Dubai, Oman, Uzbekistan lan negara liyane. Luwih saka 80% produk kita ekspor global, kayata Australia, Amerika kidul, Eropa, Amerika, Afrika Selatan, Afrika Utara, Asia, Timur Tengah, lan negara lan wilayah liyane

Sugeng rawuh langsung menyang pabrik.

 

Layanan kita

* Rencana tata letak bisa dirancang yen dibutuhake.
* Gambar instalasi / CD / instalasi bakal kasedhiya yen dibutuhake.
* Insinyur lan buruh bisa dikirim menyang luar negeri kanggo pandhuan lan instalasi.
* Insinyur profesional kanggo konsultasi lan pitakon.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  •