Warta

  • Characteristics and construction techniques of rock wool board

    Karakteristik lan teknik konstruksi papan wol rock

    Karakteristik papan wool rock Teknik konstruksi papan wool rock Karakteristik papan wool rock 1. resistensi Fire Bahan baku wol rock yaiku watu vulkanik alami, yaiku ...
    Waca liyane
  • Introduction and installation precautions of purification sandwich panel

    Pambuka lan pancegahan instalasi panel sandwich pemurnian

    Panel roti lapis pemurnian minangka salah sawijining bahan bangunan berkualitas tinggi, umume ditrapake kanggo industri rekayasa sing resik sing nduweni syarat tinggi kanggo lingkungan njero ruangan, panel sandwich pemurnian sing umume digunakake kalebu pure honeycomb kertas tahan api ...
    Waca liyane
  • Do you know what are the characteristics of silica purification sandwich panel

    Apa sampeyan ngerti ciri khas panel sandwich pemurnian silika

    Akeh lokakarya lan papan liyane dibangun nganggo panel sandwich pemurnian. Nyatane, ana macem-macem panel sandwich pemurnian. Kita bisa dibagi dadi macem-macem jinis miturut macem-macem bahan lan panggunaan. Contone, silika (semen eps) purifi ...
    Waca liyane
  • Pabrik panel sandwich poliuretan Yancheng papan pemurnian baja Yi'an

    Papan komposit poliuretan uga dikenal minangka papan sandwich PU, sing digawe saka rong lapisan piring baja warna ing loro-lorone, lan bahan inti kasebut ditambah karo poliuretan foamed. Iki bisa ngrampungake proses nyampur pusat bathi sosial utawa pabrik sekaligus. Penyesuaian online ...
    Waca liyane